BIJ SLUIS TEAM

Ad & Christel van Sluis

Vol passie, enthousiasme en met een niet te stuiten spirit, runnen we samen al dertig jaar lang met heel veel plezier beide winkels. Elke dag fluitend naar ons werk. Het modevak; hip, verrassend, anders, stijlvol. Dat is Bij Sluis en dat zijn wij!

Ancella Kloet

Naam: Ancella Kloet, 13 jaar in dienst Bij Sluis Zierikzee Favoriete merk: YAYA - GEISHA - TRANSFER Ik werk 13 jaar met veel plezier Bij Sluis. ieder seizoen is het weer leuk; wat wordt de nieuwe mode! Wat zijn de trends en de kleuren? Ik ben altijd blij als de klant tevreden met een leuke set de winkel verlaat. Dat is en blijft ieder seizoen een super uitdaging!

Marleen Flipse

Naam: Marleen, 2.5 jaar in dienst Bij Sluis Bergen op Zoom Favoriete merken: ik vind alle merken TOF en heb niet één favoriet! Ik draag altijd kleding waar ik me lekker in voel! Ik kies net zo makkelijk een gebloemde broek of juist een clean jurkje of tuniek. Eigen combi's maken met een mix tussen sportief en casual vind ik het leukste. Maar wel altijd gebaseerd op de laatste trends.

Evelien von Unen

Naam: Evelien, 8 jaar in dienst Bij Sluis Zierikzee Favoriete merken: YAYA - OBJECT Mijn persoonlijke stijl omschrijf je denk ik als eenvoudig en clean; less is more! Dat vind ik zeker terug in de collectie van YAYA en OBJECT is een perfecte aanvulling hierop. Het werken Bij Sluis is voor mij speciaal door het super leuke team en het contact met diverse klanten!

Jacqueline Visser

Naam: Jacqueline, 9.5 jaar in dienst Bij Sluis Bergen op Zoom Favoriete merken: POM AMSTERDAM - BY BAR AMSTERDAM De gezelligheid, de leuke collega's en het adviseren aan onze klanten maakt werken Bij Sluis voor mij speciaal. Ook de afwisseling met de werkzaamheden op kantoor Bij Sluis en de winkelvloer is een perfecte combinatie.

Evelien von Unen

Naam: Nicole, 2 jaar in dienst Bij Sluis Zierikzee (maar al 25 jaar in het vak dus ervaring genoeg zou je zeggen) Favoriete merken: ik heb geen favoriet merk maar die broeken van MARYLEY.... zitten perfect! Het is fantastisch om deel uit te maken van een super enthousiast en vooruitkijkend team waarbij de klant hoog in het vaandel staat. De afwisseling tussen onze vaste klant en de toerist is de kers op de taart. Bij Sluis is het nooit saai; speuren op de beurzen naar nieuwe merken tot gezellige avonden in de winkels, onze grote events; er is ALTIJD wat te doen! Het is gewoon een bijzonder bedrijf om bij te werken.