BIJ SLUIS

Bij Sluis is een inspirerende winkel vol fashion, mooie accessoires en leuke lifestyle-artikelen. Met zorg, aandacht en heel veel passie voor het modevak, nemen we je graag mee in de wereld van Bij Sluis. Een bezoek aan Bij Sluis Zierikzee of Bergen op Zoom voelt alsof je bij een vriendin op visite gaat. Hier spot je in een huiselijke sfeer, onder het genot van een kopje koffie of thee, de laatste modetrends, die wij ieder seizoen al sinds 1987 met veel liefde voor je samenstellen. Of je nu langskomt om je te oriënteren, of gewoon lekker rond wil kijken in onze webshop, je bent on- en offline meer dan welkom!

Bij Sluis, dé kledingwinkel van Zierikzee en Bergen op Zoom
Onze winkels liggen midden in het centrum van zowel Zierikzee (Zeeland) als Bergen op Zoom (Brabant). Bij Sluis is de plek waar jij de mooiste merken kunt shoppen!

Bergen op Zoom
In een karakteristiek pand uit 1590 nemen we je mee in de wereld van Bij Sluis. Hier begon het avontuur van Bij Sluis in het jaar 1987. Ad en Christel zijn vanuit dit pand aan hun fantastische fashion-reis begonnen en hebben daar tot op de dag van vandaag geen moment spijt van!

BIJ SLUIS
Fortuinstraat 15
4611 NM Bergen op Zoom
0164 252 445

Zierikzee
Bij Sluis Zierikzee is net even iets anders. Sinds 1997 verwelkomen we je graag in een prachtig karakteristiek pand. Hier stap je in een inspirerende winkel vol met fashion, lifestyle en niet vergeten de te gekke planten. Naast dat je de deur uitgaat met een stijlvolle outfit, kun je jouw huis gezellig maken met heel veel mooie items. Een leuke en verrassende combinatie en daarom noemen wij het dan ook wel de ‘Bij Sluis conceptstore’. Je vindt er altijd wel iets!

Ongeveer zes jaar geleden hebben we het pand uitgebreid met een fantastische YAYA-shop-in-shop! Dus ben jij een echte YAYA-fan, vergeet dan niet eens binnen te lopen en proef die fantastische maar gezellige huiselijke YAYA-sfeer. Je bent meer dan welkom. Zien we jou ook snel?

BIJ SLUIS
Dam 6
4301 JB Zierikzee
0111 41 68 62Benieuwd naar het team van Bij Sluis? Lees het hier!