Workshops

Workshops

Heb je het al gehoord? Bij Sluis is uitgebreid met Studio Bij Sluis, een nieuw pand aan de overkant van onze winkel in Zierikzee. Dit is dé plek waar alle creatieve dromen van Bij Sluis tot leven komen. We gaan hier te gekke workshops, events en activiteiten houden en in de overige tijd is de studio ons kantoor én plek waar we content creëren voor onze socials. Benieuwd naar alle workshops? Lees dan snel verder!

Kleed jezelf gelukkig

Tijdens deze workshop helpen Christel en Amber je op weg met het begrijpen van kleuren, pasvormen, items en stoffen combineren in combinatie met jouw figuur, huid-, haar- en oogkleur. Want als je eenmaal snapt hoe het werkt, is het eigenlijk heel makkelijk! Zo heb je nooit meer een miskoop en word je van alles wat je aantrekt, hartstikke gelukkig! Heb je nou een miskoop (of twee) in je kast hangen waar je geen afstand van kan doen? Neem hem dan mee! Dan zoeken we er de perfecte matches bij.

Je kunt je met maximaal 6 personen aanmelden op een gewenste dag in overleg met ons of opgeven voor de volgende momenten: dinsdag 17 oktober van 09:30 - 12:30 uur en donderdag 26 oktober van 09:30 - 12:30 uur. De workshop vindt plaats bij Studio Bij Sluis, Dam 9 in Zierikzee, en bedraagt € 19,95 en is tevens je shoptegoed bij besteding van € 75 tijdens de workshop. Koffie/thee met wat lekkers is inbegrepen en vooraf aanmelden is verplicht.

Je kast als een kledingwinkel

Alleen de manier van je kast indelen kan er al voor zorgen dat je overzicht krijgt. Garderobeplanning is dé uitkomst voor overvolle kledingkasten om structuur te krijgen en te leren combineren met alles wat je al hebt. Nooit meer kledingstress in de ochtend, dat wil jij toch ook? Christel en Amber helpen je meer uit je kast, kleding en tijd te halen!

Je kunt je met maximaal 6 personen aanmelden op een gewenste dag in overleg met ons of opgeven voor de volgende momenten: dinsdag 3 oktober van 09:30 - 12:30 uur en donderdag 12 oktober van 09:30 - 12:30 uur. De workshop vindt plaats bij Studio Bij Sluis, Dam 9 in Zierikzee, en bedraagt € 19,95 en is tevens je shoptegoed bij besteding van € 75 tijdens de workshop. Koffie/thee met wat lekkers is inbegrepen en vooraf aanmelden is verplicht.