Minus

Van laag naar hoog sorteren

5 producten

per pagina
 1. Minus
  Minus Cardigan New Laura Wood
  As low as € 59,95
 2. Minus
  Minus Jumpsuit Giselle Black
  As low as € 119,95
 3. Minus
  Minus Kamia Top Wood
  As low as € 69,95
 4. Minus
  Minus Tee Liva Sun
  As low as € 59,95
 5. Minus
  Minus Top Carli Medal
  As low as € 59,95
Van laag naar hoog sorteren

5 producten

per pagina

MINUS heeft keer op keer een schitterende collectie en dat al sinds 1988. Als we praten over typische Scandinavische designs, dan praten we over onder andere het leuke merk MINUS, een Deens merk dat staat voor minimalisme. MINUS is een one-stop styling-beleving. Je kunt met dit merk een complete garderobe creëren, waar je alles in kunt vinden van goede basics tot trendy items in een geweldige kwaliteit. Mooie vrouwelijke kledingstukken met een klassieke insteek.

MINUS weet goed in te spelen op de trends van het moment en brengt daarom zes keer per jaar een collectie uit. Elk kledingstuk van MINUS is ontworpen en vervaardigd met passie voor het modevak en oog voor detail. Daar houden we van BIJ SLUIS! Met het merk MINUS kun je het beste uit jezelf halen door af te wisselen met mooie items wat met liefde gemaakt is. Het team van MINUS heeft oog voor detail en het merk heeft prachtige strakke lijnen wat betekent dat dit bij iedere vrouw fantastisch staat.

Shop de nieuwste items van MINUS via onze webshop of kom gezellig langs BIJ SLUIS in Zierikzee of Bergen op Zoom. Daar staan we voor je klaar zodat jij met een grote glimlach én een stijlvolle outfit naar buiten gaat.